Sådan finder du det rigtige look til dig

 Sådan finder du det rigtige look til dig

Der er mange ting, du skal tage stilling til, når du vælger at ændre dit look. Skal det være et radikalt eller et mere diskret look? Skal det være noget, du kan have på til hverdag eller er det kun til fest? Det er nogle af de overvejelser, du skal gøre dig, inden du går i gang med at ændre dit look. Og selvfølgelig skal du også tænke over, hvilken farve hårfarve, du vil have.

Vælg hårfarve efter din hudtone

En af de første ting, du skal overveje, når du vælger hårfarve, er din hudtone. Det er nemlig din hudtone, der afgør, hvilken hårfarve, der vil klæde dig bedst.

Vælg hårfarve efter din personlighed

En anden ting, du skal tage stilling til, når du vælger hårfarve, er din personlighed. Du skal tænke over, hvilken type personlighed, du har, og hvilken hårfarve, der vil klæde din personlighed bedst. Er du f.eks. en person, der er meget energisk og spontan, så kan det være en god idé at vælge en hårfarve, der er lidt mere vild og ekstravagant. Det kan f.eks. være en pink hårfarve. Er du derimod en person, der er mere rolig og afslappet, så kan det være en god idé at vælge en hårfarve, der er lidt mere diskret. Det kan f.eks. være en brun hårfarve.

Vælg hårfarve efter din livsstil

En tredje ting, du skal tage stilling til, når du vælger hårfarve, er din livsstil. Du skal tænke over, hvor meget tid og energi, du har til at pleje dit hår, og hvor meget tid og energi du er villig til at bruge. Hvis du har en travl hverdag og ikke har meget tid til at pleje dit hår, så kan det være en god idé at vælge en hårfarve, der er lidt mere vedligeholdelsesfri. Det kan f.eks. være en blond hårfarve. Hvis du derimod er villig til at bruge lidt mere tid og energi på at pleje dit hår, så kan det være en god idé at vælge en hårfarve, der kræver lidt mere pleje.

Overvej om du overhovedet skal skifte hårfarve?

Inden du springer ud i at skifte hårfarve, så er det en rigtig god idé at overveje, om du overhovedet skal gøre det. For skal du egentlig skifte hårfarve? Det kan f.eks. være fordi, du er blevet træt af din nuværende hårfarve, eller fordi du synes, at din nuværende hårfarve er blevet for kedelig.

forfatter

Related post